- Logg inn på game-panelet og klikk Configuration Files

- Klikk [Text Editor] på filen Permissions.cfg

- Vi skal konsentrere oss om de nederste to linjene i denne filen.

Erstatt de to nederste linjene:

users {
}

med:

users {
'Kallenavn' {
groups {
- 'admin'
}
}
}

Bytt ut 'Kallenavn' med ditt in-game navn. Hvis du har mellomrom i ditt in-game navn, så må du ha kallenavnet 'inne i klammer', som på eksempelet i denne guiden.

Skal du ha flere admins, så skal det se slik ut:

users {
'Kallenavn1' {
groups {
- 'admin'
}
}
'Kallenavn2' {
groups {
- 'admin'
}
}
'Kallenavn3' {
groups {
- 'admin'
}
}
}

Lagre filen og restart serveren når du er ferdig. Når du kommer inn, så kan du skrive kommandoer direkte inn i chatten. Prøv å skrive /godmode for å se at det fungerer.

Klikk her
 for liste over alle tilgjengelige admin-commands.

- Dersom din server ikke dukker opp, eller admin ikke fungerer, så har du fått en skrivefeil (syntax error) i din Permissions.cfg-fil , og dette må rettes opp i.