Hvordan installerer jeg plugins på min Reign of Kings server?

I denne artikkelen tar vi for oss hvordan du kjører Oxide / uMod og legger inn plugins på din Reign of Kings-server.

1) Installer nyeste versjon av Oxide fra Mod-manageren i TCAdmin Game-panelet ved å klikke [Install] på modden "Oxide (LATEST VERSION)".

2) Last ned pluginet du vil installere, og lagre det på din PC.

3) Logg inn på din servers filområde fra File Manageren i TCAdmin Game-panelet.

4) Last opp pluginet til din server. Plugins legger du inn her: File Manager > oxide\plugins

5) Restart serveren

6) Konfigurer pluginet ved å redigere .json-filen med samme navn som pluginet. Denne finnes her: File Manager > oxide\config

- Hvis pluginet ikke starter, så kjør console-commandoen: oxide.load filename (hvor filename er navnet på pluginet du lastet opp.)
- Hvis du ikke ser noen config-fil til pluginet, så er det fordi at pluginet du la inn enten ikke har noen config-fil, eller så ble det ikke lastet ordentlig.

NB! Hvis din Oxide er utdatert, kan du få problemer med at serveren ikke vil starte, eller at enkelte plugins ikke vil virke.
Klikk da [uninstall] på Oxide fra Mod manager og installer "Oxide (LATEST VERSION)" på nytt. Denne vil overskrive eksisterende installasjon med nyeste versjon.