Serverens størrelse kan du selv endre inne på kundesidene. Der vil du også se prisen for oppgraderingen/nedgraderingen og hva serveren vil koste etter at den er oppgradert/nedgradert.

Husk at du kun betaler prisdifferansen fra den gamle til den nye tjenesten for inneværende periode - du betaler altså ikke dobbelt opp. Systemet vil automatisk regne ut hvor mye du må betale for oppgraderingen, utifra hvor lenge du har igjen av din forhåndsbetalte periode.

Ved nedgradering vil tilgodebeløp for ubenyttet leietid bli satt tilgode på din kundekonto. Denne kundekontoen vil så automatisk benyttes til å (del)betale dine faktura for nye ordre, fornyelse av leie, oppgraderinger o.l.

1) Logg inn på kundesidene: https://www.spillvert.no/kunde

2)
Klikk på boksen "Tjenester"

3) Klikk på tjenesten du vil oppgradere/nedgradere fra listen

4) Fra venstre marg: klikk "Oppgrader/nedgrader tjeneste"

5) Velg ønsket størrelse og betal for oppgraderingen. Du kan oppnå inntil 15% rabatt ved å betale årlig.

Oppgraderingen vil skje automatisk, og umiddelbart etter at den har blitt betalt. Nedgradering skjer også umiddelbart.