Nyhet! Game Node gir deg tilgang til alle våre spillservere i én og samme tjeneste.


Legg til og fjern spillservere når du vil med noen klikk i vårt brukervennlige Game Panel.


Oppnå ekstrem ytelse med lynraske Ryzen CPU-er og NVMe SSD.


Ubegrenset hosting. Du betaler ikke per spillserver eller per slot, kun en fastpris for tjenesten.

Maksimal ytelse og brukervennlighet

Game Node er perfekt for deg som vil ha friheten til å kjøre flere spillservere samtidig, kunne bytte mellom ulike spill når som helst, og ikke minst – oppnå den absolutt beste ytelsen.

Du får tilgang vårt brukervennlige Game Panel hvor du oppretter og administrerer dine spillservere med noen klikk. Ingen manuell installasjon eller erfaring med serverdrift kreves.

Alle spilltitler vi tilbyr på Spillvert.no er tilgjengelig på din Game Node.

Du kan også legge til flere brukere i ditt Game Panel slik at du kan opprette servere til venner og familie, og få hjelp til å drifte spillserverne dine. Med vårt ClanPay-system kan venner, communities og medspillere enkelt hjelpe til med å betale for din Game Node.

Usikker på hvor stor Game Node du bør velge?
Velg spill og beregn her
Beregn hvor stor Game Node du trenger
Her kan du velge blant våre mest populære spilltitler. Velg de spillene du ønsker hoste på din Game Node og klikk "Start beregning".
Start beregning

Game Node er designet for kunder som ønsker å kjøre flere spillservere samtidig, og ha muligheten til å bytte mellom spill uten ekstra kostnad. Dersom du ønsker å kjøpe én enkelt spillserver kan det gjøres her.

Legg til og fjern spillservere med noen klikk i vårt brukervennlige Game Panel. Alle våre spilltitler er tilgjengelig på din Game Node!

Vårt DDoS-sikrede datasenter i Oslo garanterer lynrask tilkobling med lav ping – helt uten lagg!

Vår norske eksperthjelp er til din disposisjon via mail og chat alle dager, året rundt.

Vi støtter alle mods og plugins, og har i tillegg one-click installasjon av mods og plugins for mange spill!

Du kan opprette backup med ett klikk, eller sette opp automatiske backups. I tillegg tar vi off-site backups av alle Game Noder.

Spørsmål og svar

Hvilke spill støttes?

Alle de 30+ spilltitlene vi tilbyr servere for her på Spillvert kan installeres på din Game Node med ett klikk.

Hvor stor Game Node trenger jeg?

Dette avhenger av hvilke spill og antall spillservere du ønsker å kjøre samtidig. Scroll opp på siden og klikk på den røde knappen «Velg spill og beregn her» så vil vårt system anbefale størrelse for deg.

Hva kan en Game Node brukes til?

Game Node er perfekt for deg som ønsker å hoste flere ulike spillservere samtidig, og ha friheten til å bytte mellom spill når du ønsker – samtidig som du har brukervennligheten til en vanlig spillserver.

Vi tar ikke betalt pr. spillserver, pr. GB RAM eller pr. spiller-slot. Du betaler kun én fast månedspris for hele tjenesten.

Hva er forskjellen på en Game Node og en vanlig spillserver?

Med en vanlig spillserver er din tilgang begrenset til den ene spillserveren. Om du ønsker å bytte fra ett spill til et annet, så må du si opp den ene serveren og kjøpe en ny.

Med en Game Node har du tilgang til en sky-tjeneste hvor du kan legge til og fjerne spillservere som du selv ønsker, til en fast månedspris. Vil du spille Valheim? Opprett en ny Valheim-server. Er du lei Minecraft? Stopp Minecraft-serveren din for å frigjøre kapasitet, du kan alltids fortsette på den senere. Det er ingen begrensning på hvor mange ulike spillservere du kan legge inn samtidig, annet enn Game Nodens lagringsplass og minne.

Brukervennligheten på Game Node er akkurat den samme som om du leier en vanlig spillserver hos oss, da vi har integrert vårt Game Panel med alle funksjoner på våre Game Noder.

Hvor raskt får jeg tilgang til min Game Node etter bestilling?

Normal leveringstid er innen 24 timer. Leveringstiden kan variere basert på etterspørsel. Leieperiode og 7 dagers åpent kjøp gjelder fra det tidspunktet tjenesten har blitt levert.

Må jeg installere programvare på min Game Node for å komme i gang?

Nei.

Game Node leveres klar til bruk med det samme brukervennlige game panelet som våre vanlige spillservere bruker. Tjenesten har automatisk støtte for alle nåværende og fremtidige spilltitler som tilbys på Spillvert.no, inkludert alle mods, plugins og konfigurasjonsmaler.

Kan jeg oppgradere/nedgradere?

Ja. Du kan endre størrelsen på din Game Node når du måtte ønske. Alt gjøres selvbetjent fra kundeområdet. Ved nedgradering vil tilgodebeløp automatisk settes på din kundekonto og dermed bidra til å (del)betale neste fornyelse.

Kan jeg overføre eksisterende spillservere til min Game Node?

Ja.

Dette hjelper vi deg gjerne med – uansett om spillserverne skal overføres fra Spillvert eller en annen tilbyder. Ta kontakt med kundeservice etter at du har fått din Game Node, så gjør vi hele overføringen for deg – kostnadsfritt.

Kan jeg og en venn spleise/dele på en Game Node?

Ja. Om dere går to (eller flere) sammen om å leie en Game Node sammen, kan dere ha hver deres konto på Game Panelet og dermed oppta hver deres del av Game Nodens kapasitet, eller administrere serverne sammen.

Med vårt ClanPay-system kan dere enkelt holde oversikt over spleiselaget på tjenesten.

Hvor står serveren plassert?

Game Node hostes på vårt datasenter i Oslo. Dette sikrer en god og stabil ping for spillere i hele Europa, og spesielt i Norge og Norden. Til en svært konkurransedyktig pris.

Hva med betaling, angrerett og bindingstid?

Angrerett:

Alle tjenester fra Spillvert.no leveres med 7 dagers åpent kjøp. Angreretten gjelder fra det tidspunktet tjenesten har blitt levert.

Bindingstid:

Vi har ingen bindingstid eller oppsigelsestid utover den betalingsmessige binding, som er den samme som den påbegynte faktureringsperioden. Du bestemmer selv om du vil betale måned til måned, kvartalsvis (-5%), halvårlig (-10%) eller årlig (-15%).

Din Game Node vil automatisk fornyes til valgt betalingsintervall frem til du sier den opp. Oppsigelse skal meldes via kundesidene på Spillvert.no, eller ved å kontakte Spillvert kundeservice.

Betaling:

Under bestillingen kan du velge om du vil betale med kort eller PayPal.

Vi tilbyr også faktura (KID/EHF) etter avtale. Ta kontakt med vår kundeservice dersom dette ønskes.

KUNDEREFERANSER

Superrask support! Glimrende. Fikk den hjelpen jeg trengte. Rett på sak.

Bernt-ErikBergen

Snabb och effektiv support!

JonnieTanumshede, Sverige

Utrolig bra. Lett å skjønne. Enkelt å komme seg fram og tilbake for de som kanskje ikke er flink eller aldri har hosta en server.

JimmyØstrup, Danmark

Fantastisk supportservice, spesielt med den nye livechatten. Ekstremt mye oppetid, lagfritt og vakkert. Takk!

RemyTrondheim