Nyhet! Game Node gir deg tilgang til alle våre spillservere, hostet på din egen dedikerte maskin med norsk support, full modstøtte og et brukervennlig kontrollpanel.


Legg til og fjern gameservere når du vil med noen klikk fra ditt Game Panel. Du betaler ikke per server eller per slot. Alt er forhåndsinstallert og klart til bruk.


Ekstrem ytelse med lynraske gaming CPU-er og NVMe-disker. Hver Game Node har 1 Gbit DDoS-beskyttet internett med lav og stabil ping.


Full kontroll. I tillegg til å kjøre spillservere, får du også full RDP-tilgang til din Game Node. Du kan fjernstyre og installere akkurat den programvaren du ønsker!

Maksimal ytelse og brukervennlighet

Game Node er perfekt for deg som vil ha friheten til å kjøre flere spillservere samtidig, kunne bytte mellom ulike spill når som helst, og ikke minst – oppnå den absolutt beste ytelsen.

Du får tilgang vårt webbaserte Game Panel hvor du legger til og administrerer dine spillservere med noen klikk. Ingen manuell installasjon eller erfaring med serverdrift kreves. Spillene installeres automatisk på din egen dedikerte server. Ingen ressurser deles med andre kunder.

Alle spilltitler vi tilbyr på Spillvert.no er tilgjengelig på din Game Node. I tillegg kan en Game Node brukes til andre formål som filserver, webserver, databaser etc.

Du kan også legge til flere brukere i ditt Game Panel slik at du kan opprette servere til venner og familie, og få hjelp til å drifte spillserverne dine. Med vårt ClanPay-system kan venner, communities og medspillere enkelt hjelpe til med å betale for din Game Node.

Priser og bestilling

Velg blant flere moderne servermodeller fra våre tre lokasjoner i Europa. Game Node leveres med gratis etablering og 7 dagers åpent kjøp.
Det gis 15% rabatt ved årlig betaling. Prisene er oppgitt inkl mva og alle lisenskostnader. Norsk kundeservice for din Game Node og alle spill er inkludert i prisen.

Ryzen™ 5 3600
Fra kr.
1.290,-
pr.mnd

AMD Ryzen™ 5 3600
4.20 GHz
Turbo

6x CPU Kjerner
17.841 CPU Mark

64 GB RAM

2x 512 GB NVMe @ RAID1
Bestill nå
Core™ i7-8700
Fra kr.
1.705,-
pr.mnd

Intel® Core™ i7-8700
4.60 GHz
Turbo

6x CPU Kjerner
13.072 CPU Mark

128 GB RAM

2x 1 TB NVMe @ RAID1
Bestill nå
Core™ i9-9900K
Fra kr.
1.920,-
pr.mnd

Intel® Core™ i9-9900K
5.00 GHz
Turbo

8x CPU Kjerner
18.820 CPU Mark

128 GB RAM

2x 1 TB NVMe @ RAID1
Bestill nå
Ryzen™ 9 5950X
Fra kr.
2.949,-
pr.mnd

AMD Ryzen™ 9 5950X
4.90 GHz
Turbo

16x CPU Kjerner
46.158 CPU Mark

128 GB ECC RAM

2x 4 TB NVMe @ RAID1
Bestill nå
Ryzen™ 5 3600
Fra kr.
1.390,-
pr.mnd

AMD Ryzen™ 5 3600
4.20 GHz
Turbo

6x CPU Kjerner
17.841 CPU Mark

64 GB RAM

2x 512 GB NVMe @ RAID1
Bestill nå
Core™ i7-8700
Fra kr.
1.809,-
pr.mnd

Intel® Core™ i7-8700
4.60 GHz
Turbo

6x CPU Kjerner
13.072 CPU Mark

128 GB RAM

2x 1 TB NVMe @ RAID1
Bestill nå
Core™ i9-9900K
Fra kr.
2.025,-
pr.mnd

Intel® Core™ i9-9900K
5.00 GHz
Turbo

8x CPU Kjerner
18.820 CPU Mark

128 GB RAM

2x 1 TB NVMe @ RAID1
Bestill nå
Ryzen™ 9 5950X
Fra kr.
3.055,-
pr.mnd

AMD Ryzen™ 9 5950X
4.90 GHz
Turbo

16x CPU Kjerner
46.158 CPU Mark

128 GB ECC RAM

2x 4 TB NVMe @ RAID1
Bestill nå
Ryzen™ 5 5600G [64 GB]
Fra kr.
1.699,-
pr.mnd

AMD Ryzen™ 5 5600G
4.40 GHz
Turbo

6x CPU Kjerner
19.999 CPU Mark

64 GB ECC RAM

1x 500 GB NVMe
Bestill nå
Ryzen™ 5 5600G [128 GB]
Fra kr.
2.025,-
pr.mnd

AMD Ryzen™ 5 5600G
4.40 GHz
Turbo

6x CPU Kjerner
19.999 CPU Mark

128 GB ECC RAM

1x 1 TB NVMe
Bestill nå

Game Node er designet for kunder som ønsker en egen dedikert maskin som kan kjøre flere spillservere, ha muligheten til å bytte mellom spill, samt installere annen programvare. Dersom du ønsker å kjøpe én enkelt spillserver kan det gjøres her.

Spørsmål og svar

Hvilke spill støttes?

Alle de 30+ spilltitlene vi tilbyr servere for her på Spillvert kan installeres på din Game Node med ett klikk.

I tillegg kan du manuelt installere annen programvare og andre spillservere ved hjelp av SteamCMD eller annen tredjeparts programvare.

Hvor stor Game Node trenger jeg?

Dette avhenger av hvilke spillservere og evt. annen programvare som skal kjøres på maskinen. Det enkleste å beregne utifra er Game Nodens minnekapasitet.

Her er beregnet ressursbruk pr. spillserver for de mest populære titlene vi tilbyr pr. 2021:

  • ARK – 2 til 8 GB RAM pr. server (avhengig av kart/DLC og mods).
  • CS:GO – ca 1 GB RAM pr. server.
  • Dayz – ca 4 GB RAM pr. server.
  • Minecraft – 2 til 12 GB RAM pr. server (avhengig av MC-versjon, world-størrelsen, antall spillere og mods/plugins).
  • Rust – 3 til 8 GB RAM pr. server (avhengig av world-størrelse, antall spillere og mods/plugins).
  • Valheim – ca 2 GB RAM pr. server.
  • Satisfactory – 6 til 12 GB RAM pr. server.
  • 7 Days to Die – 2 til 6 GB RAM pr. server (avhengig av world-størrelse, antall spillere og mods/plugins).

Ta kontakt med vår kundeservice og informer om hvilke spillservere (og antall servere) som skal kjøres, så vil vi hjelpe deg med å velge riktig Game Node.

Hva kan en Game Node brukes til?

Kort forklart – akkurat det du vil.

En Game Node er en dedikert server. Du får en helt egen maskin med høy klokkehastighet, mye minne og raske NVMe-disker – noe som er fordelaktig når man skal hoste spillservere. Game Noden kommer pre-installert med Windows Server og vår egen programvare, slik at du er klar til å starte dine spillservere med en gang. Spillserverne installeres med noen klikk fra vårt webbaserte game panel.

Vi tar ikke betalt pr. spillserver, pr. GB RAM eller pr. spiller-slot. Du betaler kun én fast månedspris for hele maskinen.

Du får også full RDP-tilgang med administrator-rettigheter, slik at du kan installere annen programvare på din Game Node.

Hva er forskjellen på en Game Node og en vanlig spillserver?

Med en vanlig spillserver er din tilgang avgrenset til den ene spillserveren. Din spillserver vil stå på en maskin som deler ressurser med andre kunder. Dette kalles shared hosting, og er den vanligste måten å skaffe seg spillservere på grunnet den lave prisen.

Med en Game Node har du tilgang til en helt egen fysisk maskin, hvor du kan legge til og fjerne spillservere som du selv ønsker, til en fast månedspris. Brukervennligheten er akkurat den samme som om du leier en vanlig spillserver hos oss, da vi har integrert vårt Game Panel med alle funksjoner på våre Game Noder.

Alt kjører på en frittstående maskin som er dedikert kun til deg, derav betegnelsen dedikert server. En Game Node vil gi deg den beste ytelsen som er mulig å oppnå da du ikke deler kapasitet med andre kunder.

Du kan dessuten bruke Game Noden til å kjøre annen programvare som hjemmesider, filhosting, databaser, discord-bots etc. Ingenting av dette er mulig med en tradisjonell spillserver.

Hvor raskt får jeg tilgang til min Game Node etter bestilling?

Normal leveringstid er 1 til 3 virkedager. Leveringstiden kan variere basert på lokasjon og etterspørsel. Leieperiode og 7 dagers åpent kjøp gjelder fra det tidspunktet tjenesten har blitt levert.

Må jeg installere programvare på min Game Node for å komme i gang?

Nei.

Maskinen leveres helt klar til bruk, med vår egen programvare pre-installert. Maskinen har støtte for alle nåværende og fremtidige spilltitler som tilbys på Spillvert.no, inkludert alle mods, plugins og konfigurasjonsmaler. Du får tilgang til vårt webbaserte game panel hvor du kan installere spillserverne du ønsker med noen museklikk. Ingen manuell installasjon kreves.

Det er selvfølgelig også mulig å installere andre spilltitler og programvare manuelt, om ønskelig.

Deler jeg ressurser med andre kunder?

Nei. Hele maskinen er dedikert kun til deg. Dette må ikke forveksles med en virtuell server (VPS) som mange av våre konkurrenter selger. Her får du en dedikert maskin som kun driver dine spillservere samt evt. annen programvare du velger å installere. Du vil få langt høyere ytelse og flere ressurser enn hva en virtuell server eller tradisjonell shared hosting kan tilby.

Kan jeg overføre eksisterende spillservere til min Game Node?

Ja.

Dette hjelper vi deg gjerne med – uansett om spillserverne skal overføres fra Spillvert eller en annen tilbyder. Ta kontakt med kundeservice etter at du har fått din Game Node, så gjør vi hele overføringen for deg – kostnadsfritt.

Kan jeg og en venn spleise/dele på en Game Node?

Ja. Om dere går to (eller flere) sammen om å leie en Game Node, kan dere ha hver deres konto på Game Panelet og dermed oppta hver deres del av Game Nodens kapasitet.

Med vårt ClanPay-system kan dere enkelt holde oversikt over spleiselaget på maskinen.

Det er også mulig å tilordne bestemte CPU-kjerner til bestemte spillservere, slik at dere har hver deres adskilte del av prosessoren. Om dere f.eks. går to sammen for å handle en Game Node med 6 CPU-kjerner og 64 GB RAM, kan dere enkelt dele kapasiteten opp slik at dere får tre CPU-kjerner og 30 GB RAM hver.

Én av dere vil stå som juridisk eier og betaler, så dette vil være basert på tillit mellom dere som deler på maskinen.

Hvor står serveren plassert?

Vi tilbyr tre lokasjoner. Vårt eget datasenter i Oslo, samt våre partner-datasentre i Helsinki, Finland og Falkenstein, Tyskland. Dette sikrer en god og stabil ping for spillere i hele Europa, til en svært konkurransedyktig pris.

Oslo / Helsinki er anbefalt dersom du har spillere primært i Norge og Norden. Falkenstein er anbefalt dersom dine spillere befinner seg spredt i Europa.

Test din ping [slik utfører du pingtest]

Oslo: ping 194.242.10.158 
Helsinki: ping 95.216.21.210
Falkenstein: ping 5.9.19.180

Hva med betaling, angrerett og bindingstid?

Angrerett:

Alle tjenester fra Spillvert.no leveres med 7 dagers åpent kjøp. Angreretten gjelder fra det tidspunktet tjenesten har blitt levert.

Bindingstid:

Vi har ingen bindingstid eller oppsigelsestid utover den betalingsmessige binding, som er den samme som den påbegynte faktureringsperioden. Du bestemmer selv om du vil betale måned til måned, kvartalsvis (-5%), halvårlig (-10%) eller årlig (-15%).

Din Game Node vil automatisk fornyes til valgt fakturaintervall frem til du sier den opp. Oppsigelse skal meldes via kundesidene på Spillvert.no, eller ved å kontakte Spillvert kundeservice.

Oppsigelse må meldes senest 2 dager før neste fornyelse inntreffer. Dersom oppsigelse meldes når det er under 2 dager til neste fornyelse, vil oppsigelsen gjelde etter at den neste perioden har utløpt, og fornyelse må dermed betales i sin helhet.

F.eks: om du har forhåndsbetalt din Game Node til den 16. November, og ønsker å si denne opp før neste periode begynner, må du melde oppsigelse senest 14. November. Dersom du sier opp tjenesten etter dette tidspunktet, vil oppsigelsen først gjelde etter at neste periode har utløpt.

Betaling:

Under bestillingen kan du velge om du vil betale med kort eller PayPal.

Vi tilbyr også faktura (KID/EHF) samt Vipps etter avtale. Ta kontakt med vår kundeservice dersom dette ønskes.

KUNDEREFERANSER

Superrask support! Glimrende. Fikk den hjelpen jeg trengte. Rett på sak.

Bernt-ErikBergen

Snabb och effektiv support!

JonnieTanumshede, Sverige

Utrolig bra. Lett å skjønne. Enkelt å komme seg fram og tilbake for de som kanskje ikke er flink eller aldri har hosta en server.

JimmyØstrup, Danmark

Fantastisk supportservice, spesielt med den nye livechatten. Ekstremt mye oppetid, lagfritt og vakkert. Takk!

RemyTrondheim