Det begynte som et hobbyprosjekt rundt årtusenskiftet

Vi skriver tidlig 2000 tall – på den tiden hvor Counter-Strike kun var tilgjengelig som en Half-Life mod, flatskjermen var en ukjent ting av fremtiden, og ingen hadde hørt om hverken Minecraft, Twitch, YouTube eller Steam – dette var tiden da IRC var den primære kanalen for “all” kommunikasjon online.

Spillvert drev med BNC og var helt i startgropen på game-hosting, men kun i community skala og på hobbybasis.

En del år senere ble prosjektet gjenopplivet og videreutviklet til å dreie seg om Premium servere – servere av høy kvalitet som kan brukes til alt fra eSport til kosespilling. Suksessen lot ikke vente på seg, og konseptet Spillvert.no ble født tidlig i 2011.

Spillvert er i dag Norges ledende tilbyder av voice- og spillservere

Vi leverer servere innenfor mange sjangere til blant annet klaner, eSport-lag, utdanningsinstitusjoner og vennegjenger. En betydelig del av vår omsetning går tilbake til det norske spillmiljøet i form av sponsing. Vi er offisiell serverleverandør for Telenorligaen i CS:GO hvor kampene direktesendes på VGTV. Den offisielle Prebz & Dennis Minecraft-serveren er også hostet av Spillvert.

Vi stiller jevnlig med sponsormidler til digitale arrangementer som BITELIT, LoVe LAN, GalaxeLAN, Sørlanet og Zargate, for å nevne noen. I tillegg bidrar vi med ressurser og våre tjenester til den norske e-sport scenen. Her avbildet: Fact Revolution.

Profesjonell tjeneste og support = fornøyde kunder

Våre servere er standardisert med Intel Xeon E5, Enterprise SSD-disker og 1GBit/s kobling mot internett. Vi har DDoS-sikrede servere plassert i Oslo, Stockholm, København og Tyskland for å sikre lav og stabil ping over hele Europa.

Vi har opparbeidet en solid kundeportefølje, og har tusenvis av norske og utenlandske daglige brukere på våre tjenester.
Vår norske helpdesk sørger for at du får svar på dine spørsmål og hjelper til med feilretting hver dag og hver kveld, hele året.

Velkommen til Spillvert!