Opprett database for din spillserver

1) Hver spillserver fra Spillvert.no inkluderer én gratis database (MariaDB, tidligere MYSQL)

Logg inn på Game Panelet og klikk på din Minecraft-server

2) Klikk på knappen MySQL Manager

3) Skriv inn ønsket navn på database

Velg hvilken tjeneste databasen skal gjelde for (dersom du har flere spillservere).

Til slutt klikker du Create.

4) Databasen har nå blitt opprettet. Høyreklikk på din database for å kopiere feltene du trenger (db-navn, db-host, db-username og db-password).

Du kan også bruke phpMyAdmin for å administrere din database.

Kjekt å vite:

• Du kan opprette én database pr. spillserver. Flere spillservere kan dele på den ene og samme databasen.
  • Databasen din vil være tilgjengelig for hele internettet. Del aldri DB user og DB passord med noen!
  • Dersom spillserveren som er tilknyttet databasen blir sperret, sagt opp eller slettet, vil også den tilknyttede databasen bli borte.
  • Du kan laste opp en database-backup via grensesnittet her, eller via phpMyAdmin. Du kan også laste ned database-backup når du ønsker.