Om du ønsker å gi en venn tilgang til din spillservers kontrollpanel, kan du legge hen inn som en underbruker.

Du bestemmer selv hvilke spillservere og hvilke tilganger brukeren skal ha. Brukeren vil ikke ha tilgang til din kundeprofil (bestilling, betaling etc.)

1) Logg inn på Game Panelet og klikk på Brukere. Velg deretter Opprett en Underbruker

2) Lag et Brukernavn og Passord til underbrukeren

3) Klikk deretter på fanen Profil.

Fyll inn Fornavn, Etternavn og underbrukerens Epost-adresse

3) Klikk deretter på fanen Game/Voice Permissions.

Velg Tjenesten(e) som underbrukeren skal ha tilgang til.

Huk først av for Tilgang til denne tjenesten.

(Du kan deretter fjerne evt. tilganger som underbrukeren ikke skal ha.)

4) Klikk deretter Lagre.

Underbrukeren vil nå kunne logge inn på vårt Game Panel med det nye brukernavnet og passordet som du opprettet. Adressen er: https://spillvert.no/panel

Kjekt å vite:

Dersom underbrukeren ikke ser noen spillservere, har du trolig glemt å huke av den øverste boksen "Tilgang til denne tjenesten". Se steg 3 for veiledning.