Skip to main content

ZepaCraft (Adventure, Bukkit, Economy, PvP, Survival)


ZepaCraft

Serverinfo

IP: mc8.spillvert.no

Port: 25752

Whitelist: Av

Nettside: http://zepacraft.enjin.com/

[wpvoting]
Hei alle sammen! jeg har brukt pengene mine til å lage en kul minecraft server den har noen plugins son at du kan lokke kistene dine og hvis du donere får du unike tinger og kommandoer sånn at du blir mye bedre! inne i spawn så har jeg info om servern og regler så klart jeg har også en plass der du kan enchante bruke anvil/enderchest og craftingtable. jeg har en liten parkour sånn at det kan bli morro:) senere skal jeg ha Drop parties da dropper jeg masse random stuff som mat og enchanta armor osv. jeg har en plass der de er en butikk som kommer opp snart også. Denne serveren kommer til å bli oppe lenge! så lenge det går an. jeg har en nettside som er http://zepacraft.enjin.com/ Dette blir en tryg og korslig server for store og små. Så join oss i dag da vel! IP: mc8.spillvert.no:25752

Type/Mods: Adventure, Bukkit, Economy, PvP, Survival

Serveren over er listet som en promotert kunde hos Spillvert.no. Spillvert er ikke involvert i driften av serveren og kan ikke holdes ansvarlig for innholdet på serveren eller teksten over.