Rcon.io er en webbasert tjeneste som lar deg fjernstyre din Rust-server. Rcon.io lar deg se online spillere, bruke kick/ban funksjon, teleportere, bruke chat, bruke console, gi items til spillere etc.

Slik klargjører du din server for bruk med rcon.io:

1) Gå til Commandline Manager i ditt Game Panel og klikk New
2) Skriv "rcon.io" i description feltet øverst, og huk så av for begge sjekkboksene til "Enable rcon.web"
3) Klikk Save
4) Klikk Select på commando-linjen du nettopp opprettet.
... din server vil nå restarte og ta i bruk de nye innstillingene.

Slik kobler du til din server med rcon.io:

Server IP: <serverens IP>
RCON Port: Din servers game port + 1.
(f.eks: dersom din Rust-server har game port 28215, er din RCON-port 28216)
Password: <RCON-passordet ditt>