For å utføre administrator-kommandoer inne i spillet må du først legge deg inn som administrator med din Steam64ID. For å finne din Steam64ID, klikk her.

Når du har hentet din Steam64 ID kan du fortsette ved å følge stegene nedenfor:

1)
Logg inn på Game panelet , klikk på din server og klikk på Configuration Files

2)
Finn filen Users.eco og klikk [ Text Editor ] for å åpne denne

3) I filen er det allerede en del tekst. Dette skal ikke fjernes. Scroll ned til du finner overskriften "Admins": { , scroll så videre ned til overskriften "$values": []

4)
Erstatt teksten "STEAM64ID" med din faktisk Steam64 ID.

F.eks. Om din Steam64ID er 12345678912345678 skal tekstfeltet se slik ut:

"Admins": {
        "$id": "4",
        "System.String": {
            "$type": "System.Collections.Generic.List`1[[System.String, mscorlib]], mscorlib",
            "$values": [
                "12345678912345678"
Skal du legge inn flere admins, skal de komma-separeres. F.eks. slik:

"Admins": {
        "$id": "4",
        "System.String": {
            "$type": "System.Collections.Generic.List`1[[System.String, mscorlib]], mscorlib",
            "$values": [
                "12345678912345678",
                "12341521421232123"

5) Når dette er gjort kan du klikke Save og så restarte serveren for at endringene skal tre i kraft.

Klikk her for full oversikt over alle admin-commands du nå kan utføre på din server.