Du kan manuelt oppdatere din gameserver ved å klikke på "Oppdater Server"-knappen i Game Panelet. Hvis du heller vil at din server skal oppdatere seg automatisk, kan du følge stegene under.

1) Klikk på knappen "Planlagte Oppgaver" i Game Panelet ditt

2) Klikk +Ny, velg Oppgavetype: Steam Oppdatering og klikk så [ Ny ]

3) Her konfigurerer du jobben som på bildet under. Merk at start-tidspunktet må settes én dag i framtiden, og klokkeslettet bør være på et tidspunkt hvor serveren har minst mulig spillere. F.eks midt på natten, eller tidlig på morgenen.

4) Valgfritt: Om du ønsker at serveren ikke skal oppdatere (og dermed restarte) når det er spillere tilkoblet, kan du konfigurere jobben til å vente til serveren er tom før den oppdaterer seg.

Når du er fornøyd med innstillingene, klikker du på Lagre.