Automatisk oppdatere Empyrion server

Du kan manuelt oppdatere din Empyrion server ved å klikke på Steam Update-knappen i Game Panelet. Hvis du heller vil at din server skal oppdatere seg automatisk, kan du følge stegene under.

• 0 brukere syntes dette svaret var til hjelp
Var dette svaret til hjelp?

Relaterte artikler

Empyrion Admin Commands

OBS! Før du kan utføre commands via consolen i spillet, må du gjøre deg selv til admin.Følg denne...

Hvordan legger jeg inn admins i Empyrion?

Empyrion leveres med en admin-fil som heter adminconfig.yaml. I denne filen kan du legge inn...