Jeg finner ikke min Conan-server i serverlisten

Det kan være mange grunner til hvorfor du ikke finner din server. Vær oppmerksom på at Conan er en early-access release, og erfaringsvis vil serverlisten ikke alltid vise alle servere som finnes - selv om den er online og up-to-date. Hvis serveren nylig er restartet eller oppdatert, tar det ofte en stund før den er synlig i serverlisten. Her er en sjekkliste over ting som bør prøves før vår support involveres i videre feilsøk.


1)
Har du sjekket at serveren er oppdatert? Hvis du tror at serveren kan kjøre feil versjon, så trykk på Steam Update-knappen i Game Panelet ditt. Da vil serveren automatisk stoppe og installere evt. nye oppdateringer. Serveren vil automatisk starte opp igjen når den er ferdig.
2)
Kjører du Conan i riktig modus? Conan kan startes med og uten BattlEye. Våre servere har som standard Battleye aktivert. Du skal derfor starte Conan i den modusen hvor BattlEye er aktivert, som på bildet over.
3) 
Søker du på riktig måte? Husk at Conan sin serverliste har mange ulike filter. I tillegg vil listen som standard ikke vise servere som kjører en annen (eldre eller nyere) versjon enn det du gjør. Påse at du søker på riktig navn og uten filter. Klikk gjerne refresh et par ganger, da serverlisten til Conan kan være treg når det er mye pågang. Skriv begynnelsen av navnet på serveren din og se om den dukker opp etter at du har refreshet. Om serveren nylig er restartet, må du gjerne gi det noen minutter før den er synlig. Se på bildet over.
4)
En alternativ måte å koble til din Conan-server, er å legge den til i favorittlisten til Steam.

Åpne Steam -> Klikk Vis/View -> Servers/Tjenere -> Velg fanen "Favorites" / "Favoritter".

Deretter klikker du "Add a Server" / "Legg til tjener" og legger din server inn med IP og QUERY PORT. Query-porten er alltid to nummer høyere enn selve game-porten. Hvis du er usikker på hva din query-port er, kan du finne den inne i Game Panelet.

NB!
Testing viser at denne metoden fungerer best om din server ikke er passordbeskyttet.5)
 Er spillet ditt fungerende og oppdatert? Du kan høyreklikke på Conan fra Steam Library, velge Properties -> Klikke på fanen "Lokale Filer" / "Local Files" og så verifisere spillfilene som på bildet over.

  • 4 brukere syntes dette svaret var til hjelp
Var dette svaret til hjelp?

Relaterte artikler

Automatisk oppdatering av Conan server

Du kan manuelt oppdatere din Conan Exiles server ved å klikke på Steam Update-knappen i Game...

Hvordan endrer jeg innstillingene på min Conan server?

NB! Conan Exiles er et early access alpha-spill, og er under konstant utvikling.Vi oppdaterer...

PvE Conflict settings for Conan

Om du ønsker å kjøre PvE Conflict settings på din Conan-server, er det følgende settings som skal...

RCON tilgang for Conan server

Conan Exiles bruker samme nettverksprotokoll som minecraft for RCON funksjonalitet...

Hvordan installere mods på Conan-server

Oppdatert: Oktober 2019 Mods for din Conan server kan du enkelt installere, oppdatere og...

Powered by WHMCompleteSolution