NB! Conan Exiles er et early access alpha-spill, og er under konstant utvikling.
Vi oppdaterer denne guiden etter beste evne.

Metode 1) Du kan endre din Conan Servers innstillinger ved å redigere config-filene fra Game Panelet. Husk å klikke Save og restart din server for at endringene skal tre i kraft.

Metode 2) Conan har også en innebygget admin-meny i spillet. Trykk ESC og velg fanen "SERVER SETTINGS" som på bildene under. Skriv så inn ditt Admin/RCON Passord for å logge inn som admin.

Ved hjelp av menyene in-game, kan du endre de fleste innstillinger på din server, i tillegg til å spawne NPCs/items, teleportere etc.