RUST serverens basis-settings som navn, rcon passord, header image, seed, description, level, worldsize etc. endres fra Commandline Manager i Game & Voice Panelet.

1) Logg inn på vårt Game & Voice Panel

2) Klikk Kommandlinjer

3) Klikk "Ny" for å opprette en egendefinert kommandolinje

4) Skriv inn ønsket Beskrivelse i det øverste feltet. F.eks. "Min server"

5) Huk av alle feltene du ønsker å endre nedover listen og sett så inn ønsket verdi i hvert felt.

6) Klikk Lagre når ferdig.

7) Klikk så "Aktiver" på din nye egendefinerte kommandolinje for at serveren skal ta den i bruk og restarte.

... din server vil nå automatisk restarte og ta i bruk de nye innstillingene.