Oppdatert: Januar 2021

Mods for din Space Engineers server kan du enkelt installere, oppdatere og avinstallere i game panelet ditt. Dette gjør du ved å klikke på knappen "Mod Workshop" som vist på bildet under:

I Mod Workshop får du full oversikt over alle mods som er tilgjengelig for Space Engineers via Workshop. I denne oversikten kan du også se hvilke mods du har installert, og hvilke av dine installerte mods som krever oppdateringer.

Moddene vil automatisk aktiveres i dine sandbox-filer etter at de har blitt installert på din server. Evt. dependecies (mods som kreves for at modden du har valgt skal fungere) vil også automatisk installeres og aktiveres.

NB! Vi anbefaler å installere noen få mods om gangen (inntil 3 stk) og la serveren starte opp før nye mods installeres. Dette for å enklere kunne feilsøke og reversere endringer ved installasjon av mods som ikke passer sammen, inneholder feil, eller er utdaterte. Når mod-installasjon pågår må ikke vinduet lukkes.