Vi aksepterer betalinger og abonnement via PayPal og kortbetalinger via Stripe (støtter alle kjente debit-kort og kredittkort)

Velg ønsket betalingsform under bestilling. Eksisterende kunder kan endre betalingsmetode når de måtte ønske ved å logge inn på kundesidene sine. Ved kortbetaling, vil vi understreke at ingen kortinformasjon lagres på våre servere, men blir kryptert og overført via SSL til vår betalingsleverandør - Stripe.