Hvordan legger jeg inn admins i Empyrion?

Empyrion leveres med en admin-fil som heter adminconfig.yaml. I denne filen kan du legge inn spillere som enten skal være GameMaster, Moderator eller Admin.
Spillere må legges inn med STEAM64 ID-en sin, så vi begynner med å hente ut denne først.

1) Gå til https://steamid.io og klikk "Sign in through Steam"

2) Når du er logget inn, klikk på ditt profilbilde oppe til høyre og velg Profile.

3)
Kopier din steamID64. Dette er en streng med tall på 16-18 tall.

4) Logg inn på vårt Game & Voice Panel

5) Klikk på knappen Konfigurasjonsfiler.

6) Finn filen som ender på ...adminconfig.yaml og klikk [ Tekstredigering ]

7) Under overskriften "Elevated:" som er i bunnen av filen, er det lagt inn en eksempel-Steam ID som heter 76XXXXXXXXXX4XX. Erstatt denne med din egen som du hentet ut i punkt 3.

8) Fjern hash-taggene (#) som står foran de tre nederste linjene (Elevated, - Id og Permission.)

Eksempel: om din Steam64 ID er 12345678910 skal det nå se slik ut:

9) Du har nå lagt deg selv inn som Admin. Husk å klikke Lagre og restart din server for at endringene skal tre i kraft. Ønsker du å legge inn flere, er det bare å kopiere innholdet i disse linjene og lime de inn under, men husk å endre ID.

Som Admin kan du utføre in-game commands via consolen i spillet. Er du usikker på hvilken knapp denne er på, kan du finne dette i Control settings i Empyrion.

- Se denne linken for komlett liste over admin-commands.