Ikke bare leverer vi laggfrie tjenester av ypperste kvalitet til svært konkurransedyktige priser men i motsetning til hos våre konkurrenter, så får du norsk support og norske forbrukerrettigheter når du handler hos oss!

Å leie en spillserver dreier seg i hovedsak om små beløp, men alle de timene med arbeid man legger inn i serveren er uerstattelig.

Derfor bør du velge en kjent og seriøs host, slik at du er sikker på å ikke miste dette arbeidet om noe skulle skje. Vi tar nemlig backup av ALT!

I tillegg nevner vi:

• Øyeblikkelig aktivering.
  • Datasenter i Oslo og Tyskland. Velges under bestilling.
  • Markedsledende support, tjeneste og oppetid!
  • Solide kontrollpanel: (Multicraft og TCAdmin v2)
  • One-Click Plugin install for spill som støtter dette.
  • Ekte, reservert DDR3 ECC RAM og Xeon E3 1270 V3 CPU til din server.
  • Lynrask SSD lagring.
  • 100% reklamefri (de-branded).
  • Ubegrenset: World Størrelse, Antall plugins, Lagring (Fair use)
  • Mulighet for å laste opp din egen world for spill som støtter dette.
  • MySQL Database for spill som støtter dette.
  • Full FTP Tilgang for spill som støtter dette.
  • Automatisk og on-demand Backup.
  • Norsk ticket og live-chat support.
  • 7-Dagers åpent kjøp.