Hvordan velger jeg TheCenter som map på min ARK-server?

Fra og med versjon 241.1 ble TheCenter omgjort fra en Workshop-mod til en del av selve spillet.
For å kjøre dette mappet på din server, er det derfor viktig at du minimum har versjon 241.1 av serveren.

Før du setter i gang, er det viktig at du fjerner workshop-versjonen av mappet fra både din server ved å slette alle filer og MOD ID fra commandline, samt unsubscriber fra workshop-modden på klient/PC.

Det er også nødvendig å laste ned DLC-pakken for nye TheCenter til din egen PC, slik at du får koblet til serveren etter at mappet er skiftet. Link til DLC finner du HER (gratis)

NB! Vær obs på at mods fra Vanilla eller andre DLC kan kræsje din server om de ikke slås av først!

1) Stopp din server. Kjør Steam Update fra kontrollpanelet.

2) Når oppdateringen er ferdig, klikk Commandline Manager.

3) Klikk New for å lage en ny commandline.

4) Merk sjekkboksen til Map-feltet og erstatt TheIsland med TheCenter

5) Utfør evt. andre endringer du vil ha gjort i oppstartslinjen til serveren.

6) Ser alt bra ut? Bra! Da kan du klikke Save, etterfulgt av Select for å aktivere commandline du nettopp opprettet.

7) Du er nå ferdig. Gi din server et par minutter på å starte. Har du problemer, vennligst kontakt vår support.