Hvordan gjør jeg meg selv til admin på min Hurtworld server?

1. Logg inn på vårt Game/Voice-panel.

2. Naviger deg frem til din server, klikk Configuration Files.

3. Klikk [Text Editor] på filen autoexec.cfg

4. For hver admin du ønsker å legge inn, skriv addadmin <Steam64ID>

5. Du kan hente din Steam64ID ved å gå til https://steamid.io/

6. Hvis din Steam64ID f.eks er 76561112542720428, så skriver du addadmin 76561112542720428 i autoexec.cfg, klikker save og restarter din server.

For en liste over Hurtworld admin-commands, se denne linken.