Opprette Game Server Login Token (GSLT)

I november 2015 introduserte Valve "Game Server Login Token"-systemet for CS:GO.

Dette systemet krever at en unik nøkkel genereres for hver CS:GO-server som skal koble seg til Steam. Det er er krav fra Valve at alle servere må ha en slik nøkkel, uansett om det er en privat war-server eller public.

- Nøkkelen koster ingenting å opprette, og du kan ha inntil 1000 nøkler tilknyttet din Steam-konto.

Slik oppretter du enkelt en nøkkel til din server her hos Spillvert:

1)
Gå til denne linken og logg inn med din Steam-konto --> Steamcommunity GSLT

2) Opprett en ny nøkkel ved å fylle inn feltene som på bildet under.
(App ID må være 730)
(Innholdet i memo-teksten bestemmer du selv. Dette er kun så du skal kjenne igjen serveren din).

3) Kopier nøkkelen som ble opprettet.

4) Logg inn på vårt Game/Voice-panel --> http://www.spillvert.no/panel/ og klikk på din CS:GO-server.

5) Klikk på "Konfigurasjonsfiler"

6) Finn filen "cfg\server.cfg" og klikk Config Editor

7) Lim inn nøkkelen du har opprettet i Game Server Login Token-feltet, som på bildet under:

8) Klikk så "Save & Exit" og restart din server. Ferdig!

Trenger du hjelp med å få opprettet en Game Server Login Token (GSLT)?
Vi hjelper gjerne! Ta kontakt med vår support HER.