Jeg får ikke koblet til min ARK-server

Serveren vil bruke en stund på å dukke opp i serverlisten til spillet. Når den dukker opp, så vil du finne den under "UnOfficial"-filteret, hvor du kan søke opp din server på navnet du ga den under bestillingen.

I mens du venter på at den skal dukke opp der, kan du legge den til i din favorittliste på steam:

1)
Åpne Steam på din PC
2) Fra den øverste verktøylinjen i Steam: klikk "View" og klikk så "Servers"
3) Klikk på fanen "Favorites" og klikk "Add a server".
4) Her legger du inn serveren din med IP-adressen og portnummeret den står oppført med i Game Panelet. F.eks. oslo500.spillvert.no:27225. Du kan også finne din servers IP og portnummer i velkomstmailen for din server.

Hvis serveren din ikke dukker opp, eller er umulig å koble til, så bør du kjøre en Steam Update.  Dette vil oppdatere serveren til siste versjon og samtidig sjekke at alle serverfiler er OK.

- Logg inn på vårt Game/Voice-panel og klikk på Steam-Update ikonet og la systemet jobbe. Dette kan ta flere minutter.

Tips: Du kan få kontrollpanelet til å automatisk sjekke for oppdateringer daglig. Dette gjør du fra fanen "Scheduled tasks" i ditt Game/Voice-panel.