Min server sier at den har feil versjon / er utdatert / jeg får ikke koblet til.

Logg inn på kontrollpanelet ditt og klikk på Steam Update-ikonet.

Serveren vil da slå seg av og kontakte Steam for å hente de siste oppdateringene som er kommet, i tillegg til å fikse eventuelle feil på serverfilene.
Dette tar sjeldent mer enn 2 minutter, avhengig av størrelsen på oppdateringen.

PS! Du kan også sette din server til å automatisk sjekke for oppdateringer. Følg vår guide her.