Rust-servere har hatt en historie med å være vanskelig å få til å dukke opp i lista hvis de har feil formatert servernavn.

1) Sørg for at navnet på din Rust-server begynner med en bokstav og ikke et tegn.
2) Unngå norske bokstaver i navnet (ØÆÅ)
3) Hold navnet så kort som mulig.

For å endre navnet på serveren, logg inn på vårt Game & Voice Panel, klikk på din server og velg Commandline Manager.

Dersom servernavnet ikke virker til å være problemet, kan du koble til din server via consolen:

1) Klikk på F1 for å åpne consolen inne i spillet.
2) Skriv client.connect <Server IP:Port>
F.eks. client.connect oslo52.spillvert.no:28225

Om ikke serveren dukker opp i listen av seg selv etter rimelig tid, kan du opprette en support-sak ved å følge denne linken: www.spillvert.no/support