Som navnet tilsier, så driver vi med spillserver utleie – også kjent som game hosting.

Vi kan Minecraft svært godt og har derfor spesialisert oss på akkurat dette spillet. Vi tilbyr også spillservere for andre kjente titler og utvider hele tiden vårt tilbud for å møte etterspørselen.

Vi ble omtalt av Spill.no med en beskrivelse som vi synes passer svært bra; «Det er gøy å spille på andres servere i Minecraft men enda morsommere å drive sin egen. Om du ikke har kunnskaper til å sette opp og drifte din egen server finnes det firmaer som kan gjøre grovarbeidet for deg, men de fleste er i utlandet.

Spillvert.no er et norsk selskap som spesialiserer seg i Minecraft-servere» Les mer om oss på denne linken.