7 Days to Die - Darkness Falls | Hvordan bruke pre-genererte worlds

Denne guiden vil forklare hvordan du bruker Darkness Falls sine pre-genererte verdener med en 7 Days to Die server fra Spillvert.

Etter at du har installert Darkness Falls-modden på din server så bør du kjøre en av de ti pre-genererte worldene som er inkludert i modden for den beste opplevelsen. Her er listen over de inkluderte pre-gens pr. April 2022:

DFalls-Large1-NoCP
DFalls-Large2-NoCP
DFalls-Medium1-NoCP
DFalls-Medium2-NoCP
DFalls-Navezgane
DFalls-Small1-NoCP
DFalls-Small2-NoCP
DFalls-VSmall1-NoCP
DFalls-VSmall2-NoCP
DFalls-XLarge1-NoCP

Slik bytter du til en av disse:

1) Stopp serveren din

2) Klikk på knappen Konfigurasjonsfiler

3) Klikk på den øverste Text Editor knappen som tilhører filen serverconfigmail.xml

4) Inne i filen så skal vi endre to linjer;

"GameWorld" & "GameName"

I dette eksempelet så ønsker vi å kjøre DFalls-Navezgane. Da blir resultatet i filen slikt:

5) Du kan nå klikke på knappen Save & Exit for å lagre endringene

6) Start deretter serveren din igjen. Vær obs på at serveren vil bruke noen minutter på første oppstart.