Minecraft | Laste opp world til server

Klargjør din world for opplasting:

Last worlden opp til serveren og pakk den ut:

Fortell serveren hvilken world som skal lastes inn:

Slik laster du opp en eksisterende world fra din PC til din server hos oss:

1) Først må du komprimere din world-mappe til en zip-fil på din egen PC.

Dette gjør du ved å høyreklikke på world-mappen(e) og så klikke Send til -> Komprimert mappe

2) Logg inn på Game Panelet og klikk på Filbehandleren

3) Klikk så på knappen Upload

4) Dra zip-filen du opprettet i Steg 1 inn i opplastingsvinduet

5) Høyreklikk deretter på zip-filen som ble lastet opp og velg Extract

Kjekt å vite:

• Dersom det allerede finnes en world-mappe på serveren med samme navn som den du laster opp, må den som er på serveren slettes først.
  • Du kan bestemme hvilken world serveren skal laste inn ved å klikke på Konfigurasjonsfiler -> Config Editor og så skrive inn navnet i World-navn feltet.