Minecraft | Installere Modpakker, Bedrock og Fabric

Med vårt nye Game Panel kan du nå installere og oppdatere modpakker, forge, fabric, bedrock mm. med noen få klikk! Alt foregår automatisk.

1) Logg inn på Game Panelet og klikk på din Minecraft-server

2) Stopp serveren din

3) Klikk på knappen Mods

4) Her vil du få full oversikt over alle modpakker vi tilbyr. Du kan bruke søkefeltet øverst til høyre for å finne en bestemt modpakke.

Klikk Install på modpakken du vil ha inn på serveren din. Installasjonen starter automatisk. Installasjonsprosessen vil fjerne alle gamle filer og mapper fra serveren din, bortsett fra dine worlds, backups og utvalgte config-filer.

5) Når installasjonen er fullført vil du få en melding på skjermen din. Vi anbefaler deg å lese meldingen nøye før du slår på serveren da den inneholder viktig informasjon.

Kjekt å vite:

• Savner du en modpakke i oversikten? Meld i fra til oss, så legger vi den inn!
  • Hvis du vil bytte fra en modpakke til en annen, må du avinstallere den nåværende modpakken først. En server kan bare kjøre én modpakke om gangen.
  • Når det kommer en oppdatering til modpakken, vil det dukke opp en oppdaterings-knapp like ved installasjons-knappen. Hvis du kommer over en modpakke som mangler siste oppdatering så kan du melde i fra til oss, så legger vi den inn.
  • ftb, tekkit, feed the beast, bedrock, forge, fabric, curseforge