Game Node | Endre eier på spillserver

Når du oppretter en ny spillserver, kan du samtidig opprette en ny underbruker og gi sette denne underbrukeren som eier av spillserveren. Følg stegene her dersom du skal opprette en ny spillserver for en ny underbruker.

Følg stegene nedenfor dersom du skal endre eier på en eksisterende spillserver

1) Logg inn på Game Nodens kontrollpanel (linken har du fått i din velkomstmail)

2) Klikk på spillserveren som skal ha ny eier og klikk så på knappen Tjenesteinnstillinger

3) Velg den nye eieren fra listen og klikk Lagre for at endringene skal tre i kraft.

Merk: Du som administrator vil alltid ha tilgang til alle servere som kjører på din Game Node, uavhengig av hvilken underbruker som er satt til å være eier.