Game Node | Opprette en ny spillserver

1) Logg inn på Game Nodens kontrollpanel (linken har du fått i din velkomstmail)

2) Klikk på menyen Servere -> Opprett en server

3) Fane 1: Velg hvilken brukerkonto som skal stå oppført som eier av serveren og klikk på neste fane.

4) Fane 2: Velg Game Noden din fra listen og velg deretter hvilket spill du ønsker å opprette en server for

5) Her vil du få opp valgbare innstillinger som navn, passord etc, samt andre innstillinger for denne spesifikke spillserveren. Alle disse innstillingene kan også endres i ettertid.

Når du har valgt ønsket oppsett og innstillinger, klikker du på knappen Opprett for å starte installasjonen.

Installasjonen av din spillserver starter nå. Installasjonstiden varierer fra 30 sekunder til 30 minutter, avhengig av hvilket spill som skal installeres.