ARMA 3 | Creator DLC: S.O.G. Prairie Fire

Slik konfigurerer du din ARMA 3 server til å kjøre Creator DLC branch og aktiverer S.O.G. Prairie Fire

1) Stopp serveren din

2) Klikk på knappen Kommandolinjer

3) Opprett en ny kommandolinje ved å klikke på knappen +Ny *

* Merk: om du allerede har en egendefinert kommandolinje med mods, bør ikke disse kombineres med en DLC. En slik kombinasjon kjøres på eget ansvar.

4) Fyll ut feltene som vist på bildet under;

Beskrivelse: Valgfri beskrivelse
Custom Mods: Aktiver sjekkboks til venstre og skriv inn vn
Klikk så Lagre

5) Aktiver kommandolinjen ved å klikke på Aktiver helt til høyre på skjermen, som på bildet nedenfor

6) Last ned DLC-filene ved å klikke på knappen Creator DLC som vist på bildet nedenfor. Dette vil kunne ta flere minutter. La jobben kjøre helt ferdig før du starter serveren.

7) Når nedlastingen er fullført kan du starte din server.