Valheim | Incompatible Version

Om du får feilmeldingen "Incompatible Version" når du kobler til din Valheim-server, er det sannsynligvis fordi din Valheim-server er utdatert.

Alle Valheim-servere levert av Spillvert er konfigurert til å oppdatere seg automatisk hver natt. Om en oppdatering derimot publiseres etter at denne automatiske oppdateringen har kjørt, må du oppdatere din server manuelt. I denne artikkelen viser vi deg hvordan.

1) Logg inn på Game Panelet og klikk på din Valheim-server

2) Klikk på knappen "Oppdater Server" fra menyen.

Serveren vil nå slå seg av, laste ned siste oppdateringer, og så slå seg på igjen.

3) Når du får meldingen "The process has completed." er oppdateringen ferdig. Serveren vil nå starte opp og være klar til bruk på siste versjon.

Alternativ metode for oppdatering

Dersom serveren ikke lar seg oppdatere ved hjelp av stegene over, eller du får feilmelding under oppdateringen, skyldes dette trolig en overbelastning hos Steam. Du kan da oppdatere serveren på følgende måte:

1) Klikk på knappen Oppdateringer i Game Panelet.

2) Klikk Installer på den nyeste oppdateringen i listen.

Serveren vil nå slå seg av, laste ned siste oppdateringer, og så slå seg på igjen.

Mods

Om du kjører mods på din server må disse også oppdateres regelmessig. Klikk på Mods-menyen i Game Panelet ditt og Klikk "Update" på de moddene hvor dette er mulig. Om du mistenker at modden din er utdatert, men ikke ser noen Update-knapp, kan du avinstallere modden og så installere den på nytt.

Merk at enkelte mods, som f.eks Valheim Plus, krever at modden installeres på både server og PC-ene til de som skal spille på serveren. Du vil kunne få denne feilmeldingen dersom du prøver å koble til en server som kjører Valheim Plus uten at modden er installert på din egen PC.

Om ingen av stegene over løser problemet ditt bør du ta kontakt med vår kundeservice for bistand.