Valheim | Laste opp eksisterende world til din server

Du kan enkelt flytte din Valheim server til oss ved å laste opp en eksisterende world. Enten fra din egen PC, eller fra en annen spillserver-leverandør. I denne artikkelen viser vi deg hvordan.


1) Først må du finne world-filene som skal lastes opp. Om de ligger på din egen PC, finner du de her: 

C:\Users\%username%\AppData\LocalLow\IronGate\Valheim\worlds

Merk at mappene over kan være skjult på din PC. Slik viser du skjulte mapper og filer i Windows 10.

  • Om world-filene stammer fra en annen spillserver-leverandør, kan de enten lastes ned fra den andre leverandørens kontrollpanel, eller så kan du kontakte leverandøren for å få filene tilsendt på mail e.l.

    Du kan også dele tilgangen til din nåværende leverandørs kontrollpanel med oss, så henter vi ut filene for deg.

2) World-filene som skal lastes opp til serveren har filendelsene .db og .fwl (om du finner .db.old og .fwl.old, tar du også disse med)

I dette eksempelet heter worlden som skal lastes opp til Spillvert-serveren "ANewHope":

NB! World-filene må ikke renames, men må lastes opp til serveren med sitt opprinnelige navn.


3) Logg inn på Game Panelet og klikk på Filbehandler.


4) Naviger deg så inn i mappen som heter worlds.


5) Klikk på knappen Upload. Deretter kan du dra og slippe world-filene du hentet i Steg 1 til Upload-vinduet som åpner seg.

Når opplastingen er fullført, klikker du Done og fortsetter til neste steg.


6) Nå må vi fortelle serveren din at den nye worlden som ble lastet opp skal kjøres. 

Klikk på knappen Kommandolinjer


7) Klikk så på knappen Aktivert som er helt til høyre på Innstillinger-linjen.


8) Her skal vi skrive inn navnet på worlden du lastet opp i steg 5. Merk at navnet må skrives nøyaktig slik filnavnet er, minus filendelsen (altså uten .db eller .fwl-endelse). I dette eksempelet skal altså world-navnet være ANewHope

Klikk Bruk når du har skrevet inn navnet på worlden du har lastet opp.


Det var alt! Serveren din vil nå automatisk restartes og ta i bruk den nye worlden du lastet opp. 

  • 16 brukere syntes dette svaret var til hjelp
Var dette svaret til hjelp?

Relaterte artikler

Valheim | Server fungerer ikke etter re-installasjon

Om du nylig har re-installert din Valheim server og opplever at serveren ikke fungerer, er det...

Valheim | Automatisk World-Backup

NB! Alle servere kjøpt/re-installert etter 16. Februar 2021 vil leveres med en pre-konfigurert...

Valheim | Hvordan koble til server

Det er flere måter å koble til en Valheim-server på. I denne artikkelen tar vi for oss Join...

Valheim | Hvordan velge seed

Valheim-serveren kan på tidspunktet denne artikkelen skrives (Mars '21) ikke sette en spesifikk...

Valheim | Endre innstillinger som navn, world og passord

Du kan endre innstillinger som navn, world og passord for din Valheim-server fra ditt Game...

Powered by WHMCompleteSolution