Valheim | Hvordan koble til server

Det er flere måter å koble til en Valheim-server på. I denne artikkelen tar vi for oss Join IP-metoden, Steam Server List-metoden, samt Valheim sin egen serverliste.

Metode 1: Join IP

1) Logg på Game Panelet med brukernavn og passord du fikk i velkomstmailen din. Klikk på din Valheim server. Kopier så serverens Tilkoblingsinfo IP-adresse og portnummer.

2) Start Spillet -> Klikk Start Game -> Velg Karakter -> Klikk på fanen Join Game -> Klikk på knappen Join IP

3) Lim inn IP-en du kopierte i steg 1 og klikk Connect. Skriv inn passordet til din server og trykk Enter.

Metode 2: Steam Server Viewer

1) Logg på Game Panelet med brukernavn og passord du fikk i velkomstmailen din. Klikk på din Valheim server. Kopier så serverens Spørringsinfo (Query) IP-adresse og portnummer.

2) Åpne Steam på din PC og klikk Vis/View -> Tjenere/Servers -> Velg fanen Favoritter og klikk Add/Legg til. Lim inn Query IP-adressen og portnummeret du kopierte i steg 1.

3) Koble til serveren ved å først klikke på refresh, og dobbelklikk så like etterpå på servernavnet.

Metode 3: Valheim sin egen serverbrowser (Ikke anbefalt)

Merk: Valheim sin egen serverbrowser er for øyeblikket overbelastet, og vil kanskje ikke vise din server. Dette er utenfor vår kontroll.

1) Noter deg navnet på din server. Du kan finne navnet ved å klikke på Kommandolinjer i Game Panelet ditt og deretter klikke Aktivert på Innstillinger-linjen.

I dette eksempelet er servernavnet "Min Server"

2) Start spillet, Klikk Start Game, Velg Karakter, Klikk på fanen Join Game, og søk så etter navnet på din server.