Hvordan aktivere Isle of Siptah på din Conan server

Isle of Siptah er et nytt kart for Conan Exiles som ble lansert i September 2020. Du vil kunne velge hvilket kart du vil spille på når du har en Conan Exiles (PC) server fra Spillvert.

En dedikert server kan bare kjøre ett kart om gangen, men kartene bruker separate databasefiler, slik at du kan bytte frem og tilbake mellom kartene uten å miste fremgang for noen spillere

1) Logg inn på Game Panelet og klikk på din Conan Server

2) Klikk på ikonet Konfigurasjonsfiler

3) Finn filen som heter Engine.ini (øverst i listen) og klikk på knappen Config Editor

4) Endre Map fra Exiled Lands til Isle of Siptah og klikk så Save

5) Start serveren din på nytt for at endringene skal tre i kraft