Slik legger du til et custom map på din Rust server fra Spillvert.

1. Last ned kartet til din PC/Mac. Kartet må være en .map-fil.

2. Last opp .map-filen til ditt webhotell, dropbox eller en annen fildelingstjeneste som lar deg laste opp filer og få delingslink.

3. Når filen er lastet opp, kopierer du nedlastingslenken til filen.
(F.eks:  https: //www.dropbox.com/s/<tilfeldigetall>/<kartnavn>.map?dl=1 eller https://mittdomene.com/mittkart.map

4. Logg inn på serverens Game Panel og klikk "Kommandolinjer"

5. Klikk "Ny" eller "Rediger" på en eksisterende kommandolinje dersom du allerede har dette.
(Klikk her for detaljert beskrivelse av hvordan du oppretter og redigerer en kommandolinje)

6. Finn feltet som heter "LevelURL", aktiver dette og lim inn nedlastingslinken fra steg 3.

7. Finn deretter feltet som heter "Use custom server level?", aktiver dette og skriv inn navnet som ble brukt når ditt custom map ble opprettet.
Eks.: Procedural Map, Barren, Hapis, Craggy Island, eller Savas Island

8. Når du er ferdig, klikker du på knappen "Lagre". Serveren vil nå starte på nytt og ta i bruk de nye innstillingene. Dersom alt er gjort riktig, vil den nå laste ditt custom map.

Du har nå lagt til et tilpasset kart til Rust-serveren din!

Har du problemer med å legge til et custom map til Rust-serveren din? Ta kontakt med vår kundeservice og oppgi linken til kartet ditt, så kan vi legge det inn for deg.