Hvordan administrerer jeg min Mumble-server?

Når serveren er betalt, så vil du få en e-post med brukernavn og passord til kontrollpanelet. Denne e-posten inneholder også din Mumble-servers IP og portnummer.

For å administrere serveren via selve Mumble-klienten, så må du logge inn som SuperUser.

- Gå til Spillvert.no -> Logg inn -> Game / Voice Panel og logg inn.

- Gå til Configuration Files og edit SuperUser.txt, kopier passordet som står i tekstfilen.

- Koble til din Mumble-server via Mumble-klienten din, men velg SuperUser som brukernavn. (case sensitive)

- Fyll inn SuperUser-passordet som du kopierte fra SuperUser.txt-filen i kontrollpanelet og logg inn.

Som SuperUser kan du lage kanaler, tildele administratorer etc.

Husk at du må være registrert på serveren med din egen konto og så logge inn på serveren som SuperUser for å gjøre deg selv til admin.

Du registrerer din konto ved å høyreklikke på deg selv og klikke "Register."