Conan Exiles bruker samme nettverksprotokoll som minecraft for RCON funksjonalitet (fjernstyring), så du bør kunne bruke et minecraft-kompatibelt rcon-verktøy for å administrere serveren din. Den vi foreslår for øyeblikket er mcrcon-verktøyet av Tiiffi. (Men Funcom kommer sannsynligvis til å slippe ut en egen versjon dedikert for Conan på et senere tidspunkt)

Slik aktiverer og bruker du RCON på din Conan server hos Spillvert:

1) Last ned MCRCON til din PC her

2) Logg inn på Game panelet, gå inn på din Conan-server og klikk på Commandline Manager

3) Klikk Select på linjen "RCON Support Aktivert". Noter deg din Rcon-port og ditt Rcon-passord.

4) Pakk ut zip-filen av McRcon programmet du har lastet ned til din PC. Du starter programmet ved å klikke på Launch-filen

5) Fyll inn feltene Host (din IP, uten port), port (din Rcon-port) og passord (ditt Rcon-passord).

6) Når du ser meldingen "Logged in." betyr det at du er pålogget. Du kan nå skrive help for full oversikt over alle tilgjengelige kommandoer.