Denne artikkelen beskriver hvordan du kobler til din spillservers FTP-område ved hjelp av en FTP-klient. FTP-området er din servers filområde - du kan bruke FTP for å laste opp, slette, redigere eller laste ned filer fra din server. Før du setter i gang, trenger du en FTP-klient. Vi anbefaler FileZilla som kan lastes ned her(gratis)

Slik setter du opp din FTP-klient:
Steg 1: Når FileZilla er lastet ned, kjør installasjonen.
Steg 2: Logg inn på Game & Voice Panelet, velg Game Services og klikk på serveren du vil bruke FTP på.
Steg 3: Under fanen "Service Information" vil du se en tekst som heter "FTP:" etterfulgt av en IP og et portnummer. Noter deg disse og åpne FileZilla. I feltet "Vert" / "Hostname" på FileZilla limer du inn IP-en. Portnummeret limer du inn i Port-feltet.
Steg 4: Brukernavnet og passordet du skal fylle inn i FileZilla, er det samme som du logger inn på Game & Voice Panelet med. Husker du ikke passordet, kan du endre dette fra Game & Voice Panelet.
Steg 5: Du er nå klar! Klikk "Koble til" / "Hurtigtilkobling" for å komme inn på din servers filområde. Husk at serveren må være avslått når du laster opp/ned eller redigerer/sletter filer.

• filezilla, ftp