Denne artikkelen beskriver hvordan du kobler til din spillservers FTP-område ved hjelp av en FTP-klient.

FTP-området er din servers filområde - du kan bruke FTP for å laste opp, slette, redigere eller laste ned filer fra din server.

Før du setter i gang, trenger du en FTP-klient. Vi anbefaler FileZilla som kan lastes ned her (gratis)

Slik kobler du til din servers filområde ved hjelp av FTP (FileZilla)

Steg 1: Last ned og installer FileZilla på din PC.

Steg 2: Logg inn på Game Panelet og naviger deg til serveren som skal kobles til.

Steg 3: På serverens forside vil du se feltet FTP Info. Denne adressen trenger vi for å koble til.
Marker adressen under FTP Info, høyreklikk og klikk Kopier.

Steg 4: Åpne FileZilla på din PC og fyll inn feltene i toppen som beskrevet nedenfor.

Vert/Host: Lim inn FTP-infoen du kopierte i Steg 3.

Brukernavn/Username: Her skriver du inn ditt Game Panel brukernavn. Du kan finne dette i velkomstmailen for din server.

Passord/Password: Her skriver du inn passordet tilknyttet din Game Panel bruker. Du kan finne dette i velkomstmailen for din server.

Port: La stå blank (fylles ut automatisk når du kobler til)

Du er nå koblet til din servers filområde. Husk at serveren må være avslått når du laster opp/ned eller redigerer/sletter filer.

Serverens filer vises i høyre vindu. Venstre vindu viser filer på din PC. Du kan nå overføre filer mellom din PC og din server som beskrevet på bildet over.

• filezilla, ftp