Denne artikkelen beskriver hvordan du kobler til din spillservers FTP-område ved hjelp av en FTP-klient. FTP-området er din servers filområde - du kan bruke FTP for å laste opp, slette, redigere eller laste ned filer fra din server. Før du setter i gang, trenger du en FTP-klient. Vi anbefaler FileZilla som kan lastes ned her (gratis)

Slik kobler du til din servers filområde ved hjelp av FTP (FileZilla)

Steg 1: Last ned og installer FileZilla.

Steg 2: Logg inn på Game Panelet og naviger deg til serveren som skal kobles til.

Steg 3: På serverens forside vil du se "FTP Info". Dette er serverens IP og FTP port.

F.eks. oslo216.spillvert.no:2121. Noter deg disse og åpne FileZilla som du installerte i Steg 1.

I feltet "Vert" / "Hostname" på FileZilla limer du inn IP-en (i dette eksempelet oslo216.spillvert.no)

Portnummeret er det som står etter : , i dette eksempelet 2121.

Steg 4: Brukernavnet og passordet du skal fylle inn i FileZilla, er det samme som du logger inn på Game Panelet med.

Steg 5: Du er nå klar! Klikk "Koble til" / "Hurtigtilkobling" for å komme inn på din servers filområde. Husk at serveren må være avslått når du laster opp/ned eller redigerer/sletter filer.

• filezilla, ftp