Hvordan administrere RS2: Vietnam serveren

Rising Storm 2: Vietnam kommer med et funksjonsrikt web admin panel som du bl.a kan bruke for å styre serverens innstillinger og regler.

1)
Logg inn på Game & Voice Panelet, klikk Game Services og finn din server i listen. Klikk deg inn på serveren og velg "Web Admin" som markert i bildet over.

2) Logg deg inn med brukernavn administrator og RCON/Admin passordet du valgte når du handlet din server

3) Slik ser web admin panelet ut. Bruk menyen til venstre for å navigere deg rundt. Husk at noen endringer krever omstart av serveren for å tre i kraft.

OBS! Enkelte innstillinger (som startmap og RCON/Admin passord) må du endre via Commandline Manager i Game Panelet. Klikk Commandline Manager, velg "New" og opprett en custom commandline.