Hvordan installere mods på Conan-server

Oppdatert: Oktober 2019

Mods for din Conan server kan du enkelt installere, oppdatere og avinstallere i game panelet ditt. Dette gjør du ved å klikke på knappen "Steam Workshop" som vist på bildet under *:

I Steam Workshop får du full oversikt over hvilke mods som er tilgjengelige for din server, hvilke som er installert og hvilke som kan oppdateres. Moddene vil automatisk aktiveres i din Mods.txt-fil etter at de har blitt installert på din server.

* NB! Vi anbefaler å installere noen få mods om gangen (inntil 3 stk) og la serveren starte opp før nye mods installeres. Dette for å enklere kunne feilsøke og reversere endringer ved installasjon av mods som ikke "stacker", inneholder feil, eller er utdaterte. Mens mod-installasjon pågår må ikke vinduet lukkes.