Mods kjøres på eget ansvar. Det er viktig å holde både spillserver og mods oppdatert for å sikre stabil drift av serveren. Opplever du trøbbel med din server, må samtlige mods deaktiveres før vi kan feilsøke på serveren din. Når det er installert mods på en Conan-server, må alle som skal koble til serveren din ha de samme moddene installert på sin klient.

- Les alltid innholdsfortegnelsen til modden du installerer.
- Vi anbefaler å kun installere én mod om gangen. På den måten vet du hvilken mod som er årsak hvis ikke serveren vil starte opp.

1)
Start Conan og klikk på Mods-knappen i menyen.

2)
Klikk Workshop. Klikk deretter "+ Subscribe" på de moddene du vil ha.

3)
Gå tilbake til Mods-oversikten. Klikk Refresh og flytt alle moddene fra Available til Selected Mods. Steam vil nå begynne å laste ned modfilene til din PC.

4)
Åpne Game & Voice Panelet og gå til din server. Klikk "File Manager"

5)
Naviger deg inn i mappen ConanSandbox og klikk "New Folder". Opprett en mappe med navn "Mods"

6)
Gå inn i Mods-mappen du nettopp opprettet. Klikk Upload og last opp modfilene (.pak) fra din PC: ...\Steam\steamapps\workshop\content\440900

7)
Gå tilbake til Game Panelets forside og klikk "Configuration Files"

8)
Klikk [Text Editor] på filen modlist.txt

9)
 Her aktiveres moddene: legg inn navnet på modfilene du lastet opp. En pr.linje. Husk å ha stjerne (*) foran hver mod. F.eks: *EvenBetterBark.pak

- Klikk save og restart din server. Mods er nå aktivert!

- For å oppdatere mods: gjenta stegene 1 - 6 og overskriv eksisterende modfil(er) på serveren.

- For å deaktivere mods: fjern mod du vil ha deaktivert fra modlist.txt