Avorion | Hvordan installere mods

Våre Avorion-servere har støtte for alle Workshop Mods.

Slik kan du enkelt installere mods på din Avorion-server hos Spillvert.

1) Logg inn på Game Panelet og klikk på din Avorion Server

2) Stopp serveren

3) Når serveren har stoppet, klikker du på knappen Konfigurasjonsfiler

4) Åpne filen som heter modconfig.lua

5) Finn linjen:

{workshopid = ""},

6) Lim inn ID-en til modden du vil kjøre mellom hermetegnene, slik som i eksempelet under:

{workshopid = "2280767449"},

Du er nå ferdig. Klikk Lagre og start serveren din. Serveren vil nå automatisk laste ned modden fra Steam. Alle som kobler til serveren vil få tilbud om å automatisk installere modden som serveren kjører før de kobler til.

Dersom du ønsker å legge til flere mods, lager du en linje for hver mod. Husk at komma-tegnet (,) ikke skal tå bak den siste mod-linjen. Her er et eksempel av en config som kjører to mods: