Avorion | Hvordan legge til admin

1) Logg inn på Game Panelet, klikk på din Avorion server, og klikk så på knappen Web Console.

2) Lim inn følgende linje i Kommando-feltet:

/admin -a --name Player1 --id 12345

3) Før du trykker Enter, må du erstatte Player1 med ditt faktiske in-game navn, og 12345 med din Steam64ID. ID-en kan du hente her: https://steamid.io/

Eksempel:

/admin -a --name Spillvert --id 76561100007230084

4) Trykk så Enter.

5) Når kommandoen har blitt sendt til serveren, må du restarte serveren for at endringene skal tre i kraft.

Om du ønsker å verifisere at administratoren ble lagt til, kan du klikke på Filbehandleren i Game Panelet ditt. Naviger deg deretter inn i GALAXIES -> myserver og dobbelklikk på filen admin.xml

Scroll helt ned til bunnen av filen. Her skal du se en linje som inneholder navnet og Steam64 ID-en du la inn i steget over. F.eks:

<admin name="Spillvert" id="76561100007230084"/>