NB! Det er anbefalt å lese alle punktene i guiden før du setter i gang.

1) Begynn med å koble til din servers FTP område. Klikk her for fremgangsmåte.

2) Naviger deg inn i mappen DedicatedServer64/Saves/World

3) Slett innholdet i mappen som heter World, slik at denne mappen blir helt tom. Men husk at selve World-mappen ikke må slettes.
(Valgfritt: Dersom du ikke ønsker å miste din gamle world i denne prosessen, kan du opprette en backup først. Dette gjøres med knappen:  i Game Panelet ditt. Da vil backupen lagres som en zip-fil i katalogen Backups på din server.)

4) Nå skal du laste opp world-innholdet fra din PC. Naviger deg inn i world-mappen på din PC og dra innholdet opp til serveren ved hjelp av FTP-programmet. Etter opplasting skal strukturen være slik at filene Sandbox.sbc og Sandbox_config.sbc ligger på øverste nivå i world-mappen, og ikke i en undermappe. Slik skal det se ut:

5) Når opplastingen er ferdig kan du gjøre endringer i din Sandbox.sbc fil (valgfritt), og så starte serveren