Hvordan åpne admin-consolen i MORDHAU

MORDHAU har som standard satt knappen for admin-console til "Tilde". Dette er knappen som er til venstre for tallet 1 på ditt tastatur. Om du ikke får opp noen console i spillet ditt når du trykker på denne knappen, finnes det en enkel fiks:

1) Lukk spillet

2) Naviger deg til \Steam\steamapps\common\Mordhau\Engine\Config på din PC.

3) Åpne filen BaseInput.ini

4) Finn linjen som heter+ConsoleKeys=Tilde og endre denne til+ConsoleKeys=J (eller sett en annen knapp dersom du bruker J til noe annet)

5) Lagre filen og start spillet igjen. Du skal nå kunne åpne admin-consolen ved å trykke to ganger på knappen "J" når du er inne på serveren din.

Klikk her for se full liste over administrator-kommandoene for MORDHAU.