Xeon E3-1230 V5 (4-core)
kr.1.139,-
Pr.mnd (inkl.mva)
Intel® Xeon® E3-1230 v5 Quad-Core
Datasenter: Oslo, Norge (Digiplex)
Tilgjengelig OS: Linux / Windows
Lagring: 120 - 960GB SSD / 2TB HDD
RAM: 16 - 64GB DDR4 ECC
99.9% garantert oppetid
Tilkobling: 1GBit/s
Fri trafikk *
Gratis etablering **
Ingen bindingstid
Konfigurer server
Xeon E5-1650 V3 (6-core)
kr.1.869,-
Pr.mnd (inkl.mva)
Intel® Xeon® E5-1650 v3 6-Core
Datasenter: Oslo, Norge (Digiplex)
Tilgjengelig OS: Linux / Windows
Lagring: 240 - 1920GB SSD / 2TB HDD
RAM: 32 - 256GB DDR4 ECC
99.9% garantert oppetid
Tilkobling: 1GBit/s
Fri trafikk *
Gratis etablering **
Ingen bindingstid
Konfigurer server

Fordeler med å ha din egen dedikerte server.

Med vår nye server-konfigurator, kan du skreddersy din servers CPU, lagring og minne etter eget ønske!

 Sett opp flere ulike spillservere, eller bruk din dedikerte server til andre ting som VOiP, webhosting, databaser, filserver, streaming, forum, BNC – eller alt samtidig, du er sjefen!

Våre dedikerte servere står trygt plassert på Digiplex i Oslo – et høymoderne datasenter med lynraske, redundante fiberlinjer for å sikre deg Norges beste ping og oppetid!

Full ytelse, full kontroll! Du får en helt egen maskin hvor alle ressurser er dedikert til deg. Du slipper å irritere deg over «plagsomme naboer», noe som er et typisk problem med virtuelle servere hvor ressurser er delt på flere kunder.

 Datasenteret og nettverket vi benytter er utprøvd og under konstant overvåkning. Serverne er spekket med enterprise-grade komponenter av høyeste kvalitet. Vi føler oss derfor trygge på å gi deg en oppetidsgaranti på 99.9%* på både maskinvare og nettverk!

Ofte stilte spørsmål.

Hvor raskt kan min server leveres?

Din dedikerte server vil være klar til bruk samme virkedag, forutsett at bestillingen er gjennomført og betalt innen kl 13. Bestillinger etter kl. 13, leveres neste virkedag.

Ved bestilling i helg og på helligdager, vil din server leveres førstkommende virkedag. I noen tilfeller har vi ekstra leveringstid på spesielle hardware-konfigurasjoner. Dette vil i så fall komme tydelig frem i server-konfiguratoren når du bygger din server.

Hvilken server er riktig for meg?

Det er viktig å presisere at dedikerte servere kun er ment for den avanserte brukeren. Dette er servermaskiner som leveres med et pre-installert operativsystem, slik at kunden selv kan installere og tilpasse programvaren som skal kjøre på maskinen.

Er du på jakt etter en ren spillservervoice-server eller webhotell med support, bør kjøpe dette som enkeltstående produkter fra vår nettside.

Xeon E3 og Xeon E5 er servere med høy klokkehastighet, lynrask SSD-lagring og rikelig med RAM. Begge serverne fungerer svært bra til å hoste alle typer spillservere og kan kjøre både Linux og Windows Server.

E3-modellen har 4 kjerner, mens E5 har 6 kjerner. E5 har også støtte for større disker og mer minne. Dersom du har behov for mer enn 4 CPU-kjerner, 64 GB RAM eller 960GB SSD, er E5-modellen riktig for deg.

Hva med bindingstid?

Vi har ingen bindingstid!

Ved oppsigelse må en avtale sies opp minimum 5 dager før forfallsfristen på den siste tilsendte fakturaen. For eksempel; har du forhåndsbetalt din dedikerte server frem til 25 oktober, og ønsker å avslutte denne, må oppsigelse sendes senest 20.oktober. 

Hvordan styrer jeg min server?

Du vil få remote-tilgang i form av SSH (Linux) eller RDP (Windows).

Trenger du å få utført en hard-restart av din maskin, så utfører vi dette for deg uten ekstra kostnad.

Hvilken type support får jeg?

Dette er en tjeneste for den avanserte brukeren.
Kunder som er på jakt etter en ren spillservervoice-server eller webhotell med support, bør kjøpe dette som enkeltstående produkter fra vår nettside.

Våre dedikerte servere er en unmanaged tjeneste – noe som betyr at vi kun tilbyr support på maskinvaren og nettverket til serveren. Du er selv ansvarlig for installasjon og vedlikehold av programvaren på serveren, samt backup.

Serveren kommer pre-installert med det operativsystemet du velger under bestilling.
Vi tilbyr også betalt installasjonsservice av Multicraft, TCAdmin, samt SteamCMD.

Kan jeg bruke serveren til hva jeg vil?

Du kan bruke serveren til akkurat hva du vil, så lenge det ikke bryter med norsk lov eller våre avtalevilkår.

Hvilken ping vil jeg få mot min server?

Våre dedikerte servere står trygt plassert på Digiplex – et høymoderne datasenter på Ulven i Oslo. Dette vil sikre uslåelig god tilkobling for brukere i Norge og resten av Skandinavia. Skal du bruke din dedikerte server til å hoste spillservere, kan du trygt skryte på deg «Norges laveste ping» !

Ta en pingtest mot IP 83.143.87.150 for å sjekke din tilkobling mot datasenteret.

Beregnet latens (ping) for norske brukere:
< 5ms (Sør-Norge)
~10ms (Midt-Norge)
~20ms (Nord-Norge)

* Regler og vilkår gjelder** Etablering er gratis ved 3, 6 eller 12 mnd forhåndsbetaling. Ved månedlig betaling tilkommer etableringsavgift på kr. 199,-
Unmanaged: Dette er en tjeneste for den avanserte brukeren. Kunder som er på jakt etter en ren spillserver, voice-server eller webhotell med support, bør velge dette.
Alle priser er oppgitt i NOK og er inkl.mva.